Les Gunyoles

Es una ruta llarga però que no té cap complicació. Anant ràpid i de dia la he fet amb 2 hores 21 minuts, la que hi ha penjada a sota es una nocturna feta el 30 d’agost del 2013, esta feta amb 3 hores tranquil·lament.

Es una bona ruta per fer-la de nit, es senzilla, tot pista ample i la vista de Vilafranca del Penedès de nit es espectacular des de la muntanya.

Sortim de Sitges i anem cap al restaurant Can Lloses a Sant Pere de Ribes. Allà carretera cap a Olivella fins a trobar una entrada a una masia a mà dreta un parell de kilòmetres més endavant. Vigileu la carretera, es secundaria i ens hem trobat gent que es pensen que estan fent curses.

Seguim el camí que ens durà fina a Can Suriol, a la carretera d’Olivella i pel voral de la riera, seguint la carretera principal.

Un cop a Can Suriol, carretera un centenar de metres i passem una pista que comença amb una cadena, es a dir no hi ha cotxes, en direcció cap a Les Gunyoles.

Pista ampla i ràpida, sense cap dificultat que es va creuant amb altres pistes que venen o van cap a Canyelles i a la urbanització de Santa Susana.

Un cop arribem al poble de Les Gunyoles no hi entrem, sinó que anem a mà esquerra per una pujadeta de ciment fins a divisar Vilafranca del Penedès i baixem pel mateix camí uns metres més endavant.

Anem a parar a un poble on hi ha un camp de futbol i un bar, on si esta obert es pot menjar bé i per pocs diners.

Ja anem tornant, seguint la pista que puja i baixa sense gaire complicació fins a arribar a la urbanització Mas Milà, la creuem per carrers interns fins a trobar la carretera de Olivella Sant Pere de Ribes que seguirem cap a Can Lloses i de tornada a Sitges pel mateix camí.

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix