Begues a Olesa per pista

Sortim del Caprabo, pujada cap al Collet de la Fita, Bassures, Caçadors i baixada cap a Jafra, seguim fins a La Plana Novella que creuarem pel pàrking i seguirem per la pista que ens porta a Begues. Un cop arribem a Begues, just al cap de dalt de la pujada que hi ha just abans de veure la rotonda anirem a mà esquerra per una pista petiteta que al final ens durà a una Masia, que després d’una cadena ens permetrà per una carretera asfaltada arribar fins a les antenes dels repetidors que trobarem a l’esquerre del camí.

Un cop a dalt, baixada cap a Olesa de Bonesvalls, compte amb la baixada, és ràpida i amb pedra grossa, arribarem just al final i haurem d’agafar la carretera principal que ens porta d’Olesa a Begues durant un kilòmetre aproximadament, deixarem la cimentera a la dreta i de seguida agafarem una pista que puja a mà esquerra, hi ha una cadena, en trobarem més d’una que haurem de saltar amb la bici a les mans.

A partir d’aquí pujades i baixades vàries fins a arribar a la pista que va d’Olesa de Bonesvalls a Can Grau i a Olivella, just abans de l’avenc de l’Esquerra.

Anem cap a Can Grau, un cop allí seguim per la carretera asfaltada cap a Olivella, just abans de començar a pujar, a mà esquerra hi ha un caminet estret, amb herbes altes que ens durà a un cap llaurat de raïm, el creuarem per la dreta vigilant sobretot de no fer malbé cap cep, i acabarem sortint a la pista que va d’Olivella a Sitges. Seguirem recte, un altre cadena, la pista és ràpida i al final de tot agafarem el camí a l’esquerre que ens dura a la pujada principal de la pista d’Olivella a Sitges, just a 100 metres abans del cim de la pujada dels Massets, just on comença la trialera del GR5. Agafem la pista a la dreta cap a Ribes i ens uns 300 metres caurem a l’esquerra per un caminet estret que baixa, compte amb el caminet, és perillós de timba segura. Al cap d’avall seguirem recte i agafarem de nou una trialera que ens durà als Massets, d’allí pista principal cap a Cal porto o Masia La Fassina i tornada cap a Sitges pel mateix camí que hem fet al matí quan hem vingut, agafarem la trialera de la drecera i arribarem de nou al Caprabo, fí de la ruta.

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix