Castejón de Tornos – Báguena

La sortida d’avui és curta però bonica, es tracta de sortir de la plaça del poble com sempre, direcció a Valdesanmartín, la pujada és dura però es pot fer bé, passat el poble comença la pujada més dura fins a l’alt del port, a 1130 metres aproximadament d’altitud.

Una vegada a dalt planegem fins a Castejón de Tornos i comencem la baixada a Báguena per la carretera. Hi ha diversos guals grans que ens permeten gaudir del paisatge, una vegada comencem a baixar trobem una camí a mà dreta que ens porta a la caseta de caçadors de Castejón.

Arribem a la caseta i per la part posterior hi ha una sendera que ens porta a l’alt, a un punt geogràfic que usa l’exèrcit per situar-se i delinear mapes. La vista és realment espectacular.

Donem la volta i ens dirigim a la carretera, però abans d’arribar a mà esquerra hi ha una pista que ens baixa ràpidament, és divertida i poc perillosa. Al primer encreuament a mà esquerra i seguim baixant ràpidament fins a arribar de nou a la carretera que baixa a Báguena.

Una vegada en Báguena tornem per a Villanueva de Jiloca, passant per Sant Martín del Rio i plantant-nos al poble ràpidament

La ruta està feta a l’agost del 2009, són una mica més de 32 Km.

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà la opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix